Ada surprise untuk korang...

My love is warmer than a smile
My love gives to every needing child
If anyone should ask you who's my true love
Tell them my love true is ever letting all their love come through

My love sees love with not a face
And lives to love through time and space
If all of everything about my love fits to the tune of you
Then you can say that you are my love too

Let my love shine throughout the world
To every mountain top and steeple
Let it be felt by every soul
'Til love's all over
Let it reach out to every heart
To every disenfranchised people
'Til it is present and no more is pain all over

Our love sees love's the key to peace
We'll pray 'til all world wars have ceased

Should you or anyone you know enough to say they feel as we
Then let our universal song be free

Let our love shine throughout the world
To every mountain top and steeple
Let it be felt by every soul
'Til love's all over
Let it reach out to every heart
To every disenfranchised people
'Til it is present and no more is pain all over

Say words of love to all we see
To rich or poor for love is equal
Let us lift up humanity
Spead love all over
Let all its forces join as one
so to rebuke all signs of evil
Through every valley, land and sea
Our love's all people


Guys.. this song from mr. hubby.. semalam dia send this lovely song for me.. So aku bukan nak buat contest cuma saja nak korang teka sape penyanyi asal dan tajuk lagu ni.. tu je. syaratnya cuma jadi followers aku. bukan susah.. klik klik dan klik.. siap.. sempoiii bukan. 

Kalau ada yang teka dengan tepat, adalah sikit habuan untuk korang.. habuannya apa? hehehehe... surprise but from Africa lah... untuk kenangan. Tapi apa yang penting korang jangan lupa letak email add untuk aku contact. Good luck guys... jangan tension tensionnn... suka2 je =).. teka lagu habis till ogos.. so masih ada masa lagi..
Ada surprise untuk korang...

{ 8 comments.. read them below or add one }

meowwmania meowwmania Jumaat, Julai 02, 2010
aisehh..so suwittt lorr

hasil penggugellan tajuk lagu ni My Love tapi konpius ler sape yg nyanyi Steve Wonder ke Julio Iglesias ekk huhuu..
s820 s820 Jumaat, Julai 02, 2010
Hi Nur... Tajuk lagu : My Love nyanyian Stevie Wonder :)
Othman Juliana Othman Juliana Jumaat, Julai 02, 2010
Cinta Ku!! *setelah dialih bahasa!*
My Love nyanyian duet si Julio Iglesias dan Stevie Wonder (berdasarkan cover kaset kat rumah ayah aku). Haha-jangan tak percaya, ayah aku ada kaset lagu ni. Ngueh3x.

Skang ni aku tak sure boleh play lagi tak. vintage gile kaset~ hehe.
BMXBMX Jumaat, Julai 02, 2010
m daud kilau ..kot.
pak ajipak aji Jumaat, Julai 02, 2010
steve wonder nyanyi x feeling...
kalau julio iglesias ..senyap all girls ladies..even mak aji pun suka mamat ni..
Nur Nur Jumaat, Julai 02, 2010
salam salam...

aku masih tercari2 dan menanti2 sapekah peneka yg paling tepat...
hehehehe...

tungguuuuu...
Sid ViciousSid Vicious Jumaat, Julai 02, 2010
1.mr.hubby
2.julio iglesias
3.sid vicious
Nur Nur Sabtu, Julai 03, 2010
mcm2 ada..

M daud kilau, mr. hubby ada, sid vicious ada.. anak sapalah nih..

nakai sungguhh...