Seminar Facebook percuma

Assalamualaikum. Seminar Facebook Percuma untuk semua? Biar betul ni? Dua tiga kali saya tengok info ini adakah benar atau khayalan. Memang betul Seminar Facebook Percuma #DemiSekepingRoti ini dibuka khas untuk 250 orang penyertaan sahaja. Ruginya siapa tak nak daftar awal2. Tapi macam mana nak join? Haaaa.. sebelum itu mari kita kenal dulu siapa Pengasas Seminar Facebook Percuma yang sangat bermurah hari ni.


Seminar Facebook Percuma

Pengasasnya, Encik Suhaimi Bin Umar, 37 tahun telah menubuhkan syarikatnya sendiri bernama TRS Training and Consultancy Sdn Bhd, Pusat Latihan MPSW yang terletak di Bandar Baru Bangi, Selangor. Beliau menyedari perkembangan media sosial sebagai kaedah pemasaran yang sangat berkesan dan membantu ramai peniaga online lebih berjaya.

Seminar facebook percuma #DemiSekepingRoti

#DemiSekepingRoti sesuai dengan hashtag dan sasaran impian serta keikhlasan Encik Suhaimi Umar yang tidak mementingkan keuntungan semata-mata.
"Bengkel Seminar Facebook Percuma ini lebih kepada hasrat berkongsi pengalaman dan pengetahuan selain mahu melahirkan lebih ramai usahawan serta membentuk networking dalam dunia perniagaan"
Program Seminar Facebook Percuma ini sudah pun masuk kali ketujuh dan Alhamdulillah sambutannya sangat menggalakkan. Saya berpegang pada prinsip 'LEBIH BANYAK KITA MEMBERI, MAKA LEBIH BANYAK KITA DAPAT'

Ramai usahawan yang ada duit, ada produk, tapi tidak tahu cara memasarkannya. Ada juga yang tidak mengetahui sasaran pelanggan dan telah berhabis menggunakan teknik pemasaran yang tidak berkesan. Malah ada juga yang nak belajar pemasaran, tapi kos yang dikenakan sangat tinggi. Maka kerana itulah Bengkel Seminar Facebook Percuma #DemiSekepingRoti ini menjadi platform yang tepat untuk mereka mempelajari teknik pemasaran dengan betul," katanya dalam perancangan untuk mengadakan bengkel percuma yang boleh memuatkan 1000 penyertaan

Kenapa mesti hadir Seminar Facebook Percuma


seminar facebook percuma
Seminar Facebook Percuma
Sekarang ini semakin ramai dikalangan kita ingin kecapi nikmat kehidupan yang lebih selesa dengan menceburi dalam perniagaan terutama menerusi online. Orang kata pandai cari duit kita kaya. Malas cari duit tak ada usaha maka macam tu jerlah hidup kita.

Macam yang kita boleh lihat sekarang ni bila buka saja facebeook dan instagram, sana sini mereka mengiklankan produk-produk mereka. Macam-macam ada. Pelbagai tektik perangkap dari penulisan dan image digunakan untuk menarik minat pengikut mereka untuk membeli produk-produk tersebut.

Bila dilihat nama-nama perniagan tersebut, ramai kaum wanita terutama surirumah sepenuh masa telah menceburi dalam bidang perniagaan online. Ada yang memiliki pengikut yang sangat ramai dan berjaya menambat hati mereka untuk membeli produk tersebut. Mereka memang sukses. Tetapi tidak semua yang berjaya seperti mereka kerana rata-rata mereka memiliki teknik ilmu peniagaan hasil dari kelas atau bengkel pembelajaran pengiklanan atau FB Ads secara online,

Jadi ini adalah peluang untuk anda mendaftar ke kelas Seminar Facebook Percuma ini demi perniagaan anda lebih sukses dan berjaya. MasyaAllah peluang ini bukan datang selalu. Anda kena pantas bertindak agar tidak terlepas untuk menghadiri seminar ini.

Siapa PERLU hadir Seminar Facebook Percuma


seminar facebook percuma

Sesiapa saja yang mempunya masalah perniagaan seperti ini >>>

  • Premis perniagaan anda mengalami masalah kurang pelanggan hadir.
  • Tidak dapat tampung kos marketing perniagaan yang semakin meningkat.
  • Tidak mengetahui sasaran pelanggan yang tepat untuk perniagaan anda
  • Produk lambat berkembang dan dikenali ramai.
  • Iklan marketing anda kurang mendapat respons pelanggan.
  • Berminat belajar facebook ads tetapi kos mahal dan tidak tahu dari mana perlu mulakan.

Juga kepada kaum wanita surirumah atau mereka yang memiliki perniagaan secara online dan kuat azam serta semangat untuk berjaya. Semoga peluang untuj anda menghadiri Seminar Facebook Percuma ini dapat membantu anda terutama surirumah sepenuh masa yang bergiat aktif dalam perniagaan online. Sekurang2nya usaha anda mampu membantu keluarga anda lebih hidup selesa dan memiiki pendapatan yang sangat lumayan.

Menurut Encik suhaimi, suri rumah mempunyai masa yang paling fleksibel dan saya yakin mereka mampu berjaya dalam bidang perniagaan. Maka kerana itulah saya membimbing isteri sendiri dahulu.

"Saya membekalkannya dengan empat buah telefon dan empat laman perniagaan untuk diuruskan. Alhamdulillah, dengan teknik pemasaran yang betul, dia mampu melakukannya," katanya.

Suhaimi berkata, bermula dengan hanya menjual produk orang lain, isterinya kini berjaya menghasilkan serta memasarkan produk sendiri, Milk Nutrix, dengan jualan sehingga RM10,000 sebulan.

*Encik Suhaimi Umar berkongsikan kejayaan dengan isterinya surirumah sepenuhmasa yang sekarang sudah sukses dan berjaya dalam perniagaan online. 

Mana nak daftar Seminar Facebook Percuma ni


seminar facebook percuma

Sebelum anda mendaftar Seminar Faceebok Percuma ini dengan Encik Suhaimi Umar, anda kena buat perkara ini dulu. Ini pesan beliau.
"Saya perlukan anda FOKUS semasa sesi pembelajaran, rajin melakukan apa yang telah diajarkan dan bertindak tanpa beralasan selepas hadiri Seminar Facebook Percuma yang saya adakan setiap bulan"
Jika anda boleh lakukan ini, JOM dengan pantas mendaftar Seminar Facebook Percuma yang berharga RM1500 dengan percuma. Hanya KLIK link dibawah ini dan daftar. Bengkel pemasaran FB Ads hanya untuk 250 peserta sahaja selama dua hari bermula 5 November hingga 6 November 2016

Whatsapp +60174881002/+6019-2221002

Tempat sangat terhad

Buat masa ini TRS Training Consultan buka khas yang terawal sahaja.
Tarikh : 24 Sep - 25 Sep 2016 (PENUH)
Tarikh : 5 Nov - 6 Nov 2016 (MASIH DIBUKA)
Masa : KELAS JAM 8PAGI – 5PTG.
Tempat : MPWS, Bandar Baru Bangi, Selangor

P/S: Sila bawa Laptop dan Broadband bagi melancarkan proses pembelanjaran.

Nota
Peluang Seminar Facebook Percuma Ads ini bukan senang nak dapat. Percuma lagi tu. Jadi ambil peluang ini untuk daftarkan diri anda agar anda menjadi usahawan online yang lebih berjaya dan berjaya. Yang pasti buatlah perniagaan ini dengan jujur ikhlas dan amanah. InsyaAllah anda pasti lebih berjaya dan tenang dengan kehidupan anda.

SEMINAR FACEBOOK PERCUMA


0 comment... add one now