Ikat suami dengan Primadona Sufee Snow

Assalamualaikum. Bila abang asik tersenyum pada si isteri, apakah tandanya? Apakah muslihat si suami pula bila melihat isteri sihat bertenaga dan berseri2 pada wajahnya. Apakah rahsia si isteri? Setiap isteri mempunya rahsia tersendiri untuk penjagaan kesihatan luar dan dalaman. Jika luaran cantik tetapi dalaman senantiasa sakit itu dan ini maka berjagalah dari sekarang. Kesihatan dalaman sangat penting untuk kita. Ramai kaum wanita mengeluh tentang penyakit keputihan + berbau + rahim mudah jatuh + sakit bila bersama + wajah lesu + kulit tidak bermaya + miss senantiasa rasa gatal dan kendur serta pelbagai lagi berkaitan penyakit dalaman wanita. Nak tau apa rahsia yang mampu memberi kaum wanita tersenyum sampai cik abang duduk sebelah pun tak perasan?

Primadona Sufee Snow jawapannya. Sejenis jamu moden yang diadun menjadi cecair seperti jus pekat berperisa kurma + oren dan rasa masam2 manis serta ada rasa pahit MIRIFICA & LOBATA. Pihak Sufee Snow telah melebihkan sukatan kedua2 bahan penting ini untuk penjagaan sempurna dan kecantikan payudara kaum wanita berbanding kebanyakan produk penjagaan payudara yang ada di pasaran sekarang. Wow.. hebatkan. Tak banyak syarikat yang mementingkan kualiti dan kuantiti pada satu2 produk untuk memuaskan kehendak pelanggan. Ini satu berita baik kepada semua kaum wanita kerana saya percaya apa lagi yang wanita perlukan selain selalu kelihatan CANTIK dan HEBAT dimata suami. Senyum lebar suami tau..


APA YANG HEBAT SANGAT DENGAN PRIMADONA SUFEE SNOW NI?

Kalau kita cerita panjang memang tak habislah tapi kalau baca sure habis cepat. Kalau dah bahan2nya ada isian MIRIFICA & LOBATA khas untuk penjagaan payudara, pasti kita ceta dulu apa perubahan yang mendadak berlaku selepas pengambilan Primadona Sufee Snow ni.

Saya lebih suka fokus pada penjagaan RAHIM dan VAGINA. Jika tidak dirawat dengan baik dari keputihan + rahim selalu jatuh tidak dipedulikan + berbau + sakit ketika bersama dengan suami dan sebagainya. kesemua kes2 ini boleh membawa kepada padah dan akan mendatangkan penyakit2 yang lain seperti KANSER. Silap haribulan rahim juga boleh jatuh kebawah dan terkeluar. Jangan main2 ya bab ni. Kalau dah sakit dan rasa lain macam jer lebih baik bertindak atau berjumpa dengan pakar sakit puan. Untuk solusi penjagaan dalaman dan luaran kita kena cuba Jus Primadona Sufee Snow ini. InsyaAllah segala masalah mengenai rahim boleh diatasi seperti;

  • Mampu mengangkatkan dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
  • Merawat keputihan dan masalah hadi yang tidak teratur
  • Melembapkan jalanan di dalam vagina dengan baik sekali 
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  • Menjadikan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi
  • Merangsang tenaga batin
  • Membantu mengembalikan fungsi hormon esterogen
  • Mengandungi kalsium dan magnesium yang berperanan dalam kesuburan (meningkatkan peluang kehamilan)
  • Mengatasi masalah senggugut/Mengembalikan sewaktu haid / pra haid)
  • Mengembalikan kecergasan selepas bersalin
  • Membantu mengecutkan rahim dan melangsingkan
  • Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam Miss V


Peluang untuk HAMIL itu yang terbaik. Ramai lagi para isteri2 diluar sana menginginkan zuriat sendiri tapi masih belum ada rejeki. Itu semua kuasa dan ketentuanNya. Kita hanya mampu berdoa dan berusaha. Jadi usahalah selagi kita mampu. Jangan putus asa. Cubalah consume Primadona Sufee Snow ni. InsyaAllah mudah2an membantu.

Selain itu ia juga memberi

Perubahan pada bahagian PAYUDARA
  • Membesarkan saiz payudara dalam masa seminggu
  • Menegangkan buah dada dan belahan.
  • Menghidrat, menguatkan dan menggiatkan semula tisu payudara dan matriks kulit payudara.
  • Menghapuskan stretch mark pramatang di bahagian payudara.
  • Meningkatkan kelembutan dan keanjalan payudara
  • Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
  • Mencerahkan puting susu
  • Seimbangkan Saiz Payudara. (Ada wanita yang mempunyai masalah saiz berlainan)
  • Memulihkan kekuatan tisu penghubung dengan itu membolehkan kedua untuk mengangkat dada.

Perubahan2 ini akan berlaku jika kita consume Primadona Sufee Snow tanpa skip atau berselang2. Dan itu juga terpulang mengikut hormon badan memasing. Ada yang cepat nampak perubahan dan ada yang sedikit lambat. Jadi jangan terus teruja ya bila sedang consume sebotol tu. Teruskan usaha. Boleh baca tips pengurutan payudara pada link >>> KLIK SINI

Dan lagi 

Perubahan pada bahagian PUNGGUNG

  • Menaikkan punggung yang jatuh
  • Menganjalkan Punggung
  • Menjadikan punggung anda kelihatan seksi
  • Mengetatkan MISS V
  • Menghilangkan bau MISS V
  • Mengatasi masalah “KERING” ketika bersama suami
  • Meningkatkan keinginan seksual
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami

Wokay.. bab punggung ni sangat2 sensitif untuk kita jaga. Satu perkara yang saya ingin tekankan disini, Sambil kita mengambil jus Primadona Sufee Snow ni, sambil2 tu juga kita amalkan senaman ringan untuk kekalkan kulit punggung dan otot lebih cantik. Caranya

Step 1). Diri tegak dan pegang kerusi dihadapan sambil kaki kanan naik perlahan2 kebelakang hingga paras 90 darjah dan turun pelan2, Kemudian ulang lagi. Jika dapat naikkan tinggi lagi sedikit pun tak mengapa. Amalkan setiap hayunan kaki 20 kali dan kaki kiri 20 kali. Buat setiap hari. InsyaAllah.. otot punggung semakin pejal + anjal dan lentik. Step 2). Sama juga caranya. Merangkak sambil diri menggunakan lutut dan angkat kaki secara perlahan2. lihat senaman pada gambar diatas.


Perubahan pada KESIHATAN dan KULIT. Ini realiti tau. Sejak saya consume Primadona Sufee Snow ni badan tak rasa pegal2. Orang melayu kata tak penat dan sengal2. Kaki saya yang pernah terseliuh baru2 ini bahagian kiri di buku lali terasa sedikit ringan dan tidak rasa sakit. Almaklumlah raya baru sebulan habis. Pakai kasut tinggi, jalan pun terpelecok. Alhamdulillah sekarang kurang rasa bisa2. Perut pun rasa sedap dan period datang sedikit awal dari biasa. Banyak pula tu. Badan biasanya rasa letih lesu tetapi alhamdulillah ada sedikit perubahan walaupun tidak ketara. Segar dan suami kata wajah makin berseri2 plak time period ni. hehehehe... senyum sendiri. Untuk perubahan lain belum kelihatan sangat. Kena teruskan consume Primadona Sufee Snow lah jawabnya ni. InsyaAllah.

Ambil 2 sudu pagi sebelum sarapan DAN sudu lagi sebelum masuk tidur. Guna sudu plastik saja.

Biasanya masa tidur nilah segala ramuan dan khasiat yang ada akan berjalan2 dan merawat segala masalah dalaman kita semasa tidur. Esok pagi bangun, badan dah terasa segarnya.. Siap menggeliat lagi. Kannnn....

Oh ya.. satu lagi perubahan ketara adalah berat badan sedikit menurun. Nafsu makan tu tidaklah ketara tetapi perut tidak mudah lapar. Jika pagi saya sudah mengambil sarapan, tengahari tu saya tidak makan apa2 hinggalah petang tu saya makan biskut kering dengan Kopi. Pada belah malam baru having dinner dengan suami.

Jika ada anak2 yang mengalami masalah period tidak teratur boleh sarankan consume Primadona Sufee Snow ni. InsyaAllah membantu.

Ehhhh... ada lagilah kebaikan untuk KESIHATAN. Baca lsgi jangan malas...

  • Menambahkan kesegaran tenaga dan meningkatkan kadar ketahanan
  • Mencegah dan mengurangkan sakit migrain
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
  • Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif
  • Menghalang mood swing akibat kekurangan ekstrogen dalam tubuh
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Menghilangkan rasa kebas2
  • Memulihkan sel2 urat besar
  • Sukar tidur
  • Membersih dan menambahkan darah
  • Memulihkan kembali bekuan darah dan darah menjadi bersih
  • Mengurangkan risiko penyakit kencing manis
  • Membantu melancarkan perjalanan darah, menghindari barah, merawat buah pinggang, mencuci hati. Sebagai bekalan tenaga, selain berkhasiat membantu memanaskan badan, mencergaskan otak dan tubuh badan
Bukan setakat menjaga bahagian cik puan saja malahan membantu mengurangkan penyakit berkaitan dengan mata seperti katarak + korneo + rabun jauh dan lain2 berkenaan mata.

Setiap bahan2 yang terkandung didalam Primadona Sufee Snow kesemuanya adalah bahan2 alam semulajadi dan dicampur dengan makanan sunnah seperti madu + kurma dan delima. Selain itu 11 lagi bahan2 yang terpilih adalah

Ekstrak Pueraria Lobata + Jus Delima + Ekstrak Pueraria Mirifica + Ekstrak Kacip Fatimah + Ekstrak Red Clover + Stevia + Ekstrak Halba + Ekstrak Saw Palmetto + Ekstrak Lotus + Ekstrak Acai Berry + Serbuk jus buah Oren + Air R.O.

Dengan bahan2 ini juga ia mampu menjaga kesihatan yang baik dalam tubuh badan kita serta dapat menjaga bahagian KULIT hingga mampu mencerahkan (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara), menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda, melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak, mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan dan mencerahkan serta menghilangkan lebam bawah mata.

Wahhh... banyak manfaatnya consume Primadona Sufee Snow ni. Memang anda kena cuba sendiri untuk melihat perubahan yang lebih baik pada tubuh badan.

Baca testimoni pelanggan2 yang telah mencuba Primadona Sufee Snow. Banyak masalah kaum wanita dapat diatasi dengan consume pemakanan kesihatan ini. Klik pada gambar untuk lebih terang.


Untuk dapatkan produk Primadona Sufee Snow ni anda boleh layari website yang tertera dibawah ni. Sekarang ni ada promosi hebat tau. Sempena bulan kelahiran founder Sufee Snow, anda akan dapat harga Primadona SET KOMBO KEMBALI GADIS dengan harga yang awesome. Dapat FREE GIFT lagi. Nak tau apa dia? Grab sekarang selagi stock masih ada.


Harga SET KOMBO KEMBALI GADIS CUMA RM275 sahaja. Free postage + free Sample Sabun Meena Gojes. FREE FREE...

Untuk harga (SM)

Sebotol RM55 + rm6 pos
2 botol RM110 - free pos
3 botol RM150 - free pos (jimatRM15)
4 botol RM190 - free pos (jimat RM30)
6 botol RM270 - free pos (jimat RM60-automatic sign up agent)

Untuk Sabah Serawak harga sebotol tambah RM10 Sahaja.


Hotline +6014-8386206

Nota
Walaupun baru seminggu lebih penggunaan Jus Primadona Sufee Snow ni, saya boleh rasakan badan semakin bertenaga dan tidak letih ketika datang haid. Biasanya memang letih kerana pengaliran darah yang banyak. Tapi alhamdulillah badan rasa sedap2 dan sakit senggugut pada bahagian rahim berkurangan sebab darah berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. Terima kasih Primadona Sufee Snow kerana mencipta produk penjagaan yang baik sekali khas untuk kaum wanita.


Tips pikat suami kedua
Satu lagi kalau nak ikat suami kenalah jaga makan dia. Kalau dah asik makan kat luar.. lama2 betul dia suka makan luar. Jadi pikat suami dan ikat dia dengan masakan yang sedap2. Tak pandai masak kita belajar. insyaAllah.. setiap masakan yang kita masak dari hati dengan iman pasti sedap dan akan menguatkan kasih sayang untuk suami. apa jua kita lakukan sertakan dengan nawaitu.


Tips pikat suami ketiga
Sesekali suami isteri ambil masa bersama ke dapur dan masa sama2. Tak kisah ler menu yang kita nak buat tu simple jer macam salad + spaghetti + sandwich or else, as long buat bersama2. Aktiviti begini lebih menguatkan ikatan antara suami isteri tau. So lepas ni buatlah ya weekend ni.

Ini salah satu tips yg boleh diamalkan. Banyak lagi caranya nak pikat suami. Tapi kita buat yang basic saja. InsyaAllah SOLAT JEMAAH BERSAMA ITULAH PENGUAT LAGI HEBAT.


APA LAGI IKAT SUAMI DENGAN PRIMADONA SUFEE SNOW. TERBAIK
kesihatan yang baik keluarga yang sihat