Finally 33 lelaki terperangkap dalam lombong selamat keluar

Salam guys...
Finally 33 lelaki2 itu yang telah terperangkap di bawah tanah lombong telah selamat keluar.. Lebih kurang 2 hari (22 jam)  masa diambil untuk mengeluarkan mangsa2 tersebut. 


Sewaktu melihat wajah2 kegembira isteri2 si mangsa terperangkap, aku plak yang toching. Terbayang bagaimana jika kita di tempat mereka. 2 bulan lebih tak dapat jumpa suami tercinta. Ishhhkkkk macam kes aku jer. Huhuhuhuhu.... Mr. hubby travel jauh nun di Afrika. 3 bulan sekali baru dapat jumpa =(.. What to do, rezeki di luar negara. 





News from Al Jazeerah
Finally 33 lelaki terperangkap dalam lombong selamat keluar

{ 8 comments.. read them below or add one }

meowwmania meowwmania Khamis, Oktober 14, 2010
koje kat Afrika?? napa tak hekot? huhuu...
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 14, 2010
salam cik meoww..
Area Afrika situ tak menarik
This year je tak ikut..
nak rehat Malaysia kejap..
soon terbang kular lagi... huhuhuhu
Abd Razak Abd Razak Khamis, Oktober 14, 2010
Salam...

Ikutlah, sian cik abg sorang di sana
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 14, 2010
salam brother Razak..
tak larat dah nak jalan2..
tired lohhhh... asik travel jer
nak relax jap kat Msia brother..

mr. hubby dah biasa travel
itu pasal dia cool jer
dia bebzbzbzbz sesangat.. heeeeee
gayapeneroka gayapeneroka Khamis, Oktober 14, 2010
SABOR JER..LA...
BANYAKAN PUASA SUNAT...
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 14, 2010
salam brother berGAYA
Ini tengah sabor ler nih
kalau tidak lama dah ikut terbang sekali
tapi tempat yang mr. hubby pergi tuh kureng sesuai..
sana sini penuh polis..

insyaAllah... jika dapat posting di satu tempat yang tercantik nih
aku share2 ler gambar nanti kat blog
white rose white rose Jumaat, Oktober 15, 2010
salam kak nur...
wah...slalu laa keluar negara ye...

besh nye...

Alhamdulillah, syukur semuanya selamat..
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Oktober 15, 2010
salam BRP..
ermmmm.. banyak travel penat cik adik
penat menunggu next flight
penat transit lama
turun naik turun naik
lagi2 bab bila naik KENYA AIRWAYS
oh dear.. ramai plak lelaki2 pakistan n Afrika itu
yang tidak tertahannya keharuman mereka
huhuhuhu.. itu bkn sebab utama

actually nak rehat sekejap kat Msia
nanti dah ada mood terbang
baru siapkan kepaknya..

thanks to Allah semua mangsa selamat