::SELAMAT SAMBUT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011::



Assalamualaikum guys... Pejam celik pejam celik dah pun tiba tahun baru 2011. Rasa macam sekejap sajer berlalu kan. Masa sekarang begitu pantas macam larian marathon. Tapi dalam tahun 2010 mesti banyak kenangan manis pahit maung kelat masam korangkan. Soooo mana yang kelat masam pahit maung tuh kita jadikan sebagai ceritaku ceritamu yang mengajar erti kehidupan nyata. Dan cerita yang sentiasa bermadu manis superb d best tuh akan di paku lah dalam MEMORI CUTI2 CINTA korang. Hehehehe... memori cinta konon.. 

Ate.. sepanjang tahun 2010 mesti ler ada memori manis yang lainkan. Macam dapat naik gaji 3 kali setahun ker @ dapat anak kembar ker @ dapat kenaikan pangkat ker @ kahwin lagiiii ker ooppppppsy.. sensitip uuu.. maksudnya hari perkahwinan korang ker @ dapat kunci rumah baru dan macam2 ler memory kemanisan madu korang.. 

Tapi memory2 itu semua menjadi pengajaran dan semangat untuk kita melangkah kearah 2011 agar lebih berusaha sedaya yang mampu dan mencapai impian serta melangsaikan segala hutang piutang puting beliung.. Jangan ler kalau boleh hutang dah berbukit di tambah lagi bukit bukaunya. Makin tinggi ler plak bukit tuh.. Sakitttt nak panjat der. Jadi cuba dan cuba dan cuba untuk TIDAK KEPADA HUTANG termasuklah menggunakan KAD KREDIT. Itu lagi sakit.  Ok guys... good luck to all semua dan AKU UCAPKAN SEKALI LAGI "SELAMAT MENYAMBUT DAN SAMBUT DISAMBUT TAHUN BARU 2011. Hidup Harimau Malaya... hu3.. Auuuummmmm... Mak suka U FAHMI. Auuwww gatai sungguh. Anak saper lah nih.. hu3.. Yeahhh aku anak MISNAN ler.

{ 22 comments.. read them below or add one }

s820 s820 Sabtu, Januari 01, 2011
Salam Nur... Selamat tahun baru 2011. Semoga apa yang diimpikan terlaksana. Insyaallah. :)
Solihin Zubir Solihin Zubir Sabtu, Januari 01, 2011
salam sejahtera 2011..
moga tahun ini lbey baek drp sebelumnya...
aminnnn... :D
Tok Kiyai Tok Kiyai Sabtu, Januari 01, 2011
Salam nur,
Slmt thn baru....

Ape azam thn ni?
white rose white rose Sabtu, Januari 01, 2011
Assalamualaikum kak nur...
wah,wah,wah...peminat Fahmi ye...

hahahaha...

jangan2 dicoba kak...

selamat tahun baru buat akak sekeluarga...

thanks diatas hadiah yg ku terima...
sungguh cute...
meowwmania meowwmania Sabtu, Januari 01, 2011
selamat tahun baru kak Nur...

smoga tahun mendatang ini membawa seribu kebahgiaan buat kita semua :]
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
Assalamualaikum s820
terima kasih sis
selamat tahun baru untuk kau juger
wish u always happy ever after
n dream came to d sky... hu3
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam solihin
terima kasih brother
u 23456 juger
semoga tahun 2011 ini lebih bermakna
dan lebih mantap dari seblmnya..
amin
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam BB
selamat tahun baru 23456
thanks again for d wishes

insyaAllah nanti join jika kelapangan..
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam brother UG
azam tahun baru 2011 memang menggunung
cuma harus lebih berhati2
semoga tercapai dan terlaksana... amin
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam Tok
hehehe... selamat tahun baru 2011
arigato dan asante atas ucapan itu
sungguh happy lor..

azam tahun nih nak berjaya dan sukses
dalam bisness..
dan tambah anak lagi 2 orang
sepasang.. amin
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam cik putih
terima kasih atas ungkapan yg bermakna tuh

hehehe... aku peminat fahmi
bukan kerana orangnya
tapi kerana tangkapan bolanya
memang super duper.. hu3

kasih ku terima ler
cute ker?? happy korang suka
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Januari 01, 2011
waalaikumsalam cik meoww
insyaAllah.. semoga tahun baru nih
kita lebih matang trang tang tang kan
dan lebih diperluaskan rezeki

amin..
akubiomed akubiomed Ahad, Januari 02, 2011
Selamat tahun baru kepada tuan rumah dan sahabat blogger yang lain.
rinie din rinie din Ahad, Januari 02, 2011
hny 2011..wish u good luck!
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Januari 02, 2011
Selamat tahun baru brother bimed
semoga tahun 2011 lebih mencabar
dari 2010..
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Januari 02, 2011
Yooo tokeh besar..
wahhh!!! mesti azam 2011 lebih
besar impian.. gd luck
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Januari 02, 2011
Hey rinie...
arigato asante...
u 234567... luck n lucky for 2011..
eelobor eelobor Ahad, Januari 02, 2011
selamat tahun baru & belum ada entri di tahun baru yer?
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Januari 02, 2011
waalaikumsalam eelobor
hehehe.. dah ada dlm kepala
tapi masih mencari masa sesuai
nak up to date... tungguuuuu