Nasi lemak singgit doposen tuh..

Salam my dear all... Hari nih memang hari kesabaran dan dugaan aku betul. Memang2 tersikit cabaran ler iman dan ketakwaan aku. Hu3... Apa tidaknya lepas solat Jumaat kitorang keluar menuju ke Sunway Medical Centre melalui Highway Kesas. Tapi kan der masa dalam perjalanan tuh jam giler beb.. Confirm ada aksi DEN kat depan. Tak caya?? Mari kita tengok sape yang kena... Damnnnnn.. masin mulut terlebih garam. Aksi DEN Lori apa ntah besar panjang ler jugak terbalik kat Highways Kesas menuju ke JOHOR - KLIA. Adussss... dah ler appointment jam 3 petang. Kalau lambat sampai confirm si doktor tuh dah nak angkat kaki tunggu next operation dia. Duit datang tuh sape tak nak kan.

Ini ler punca jam teruk kat Highway Kesas.. Tension giler Tapi nak buek camno. Dah orang Malaysia memang suka tengok Aksi Den. Tapi kitorang tak tahu ler ada yang mati ke tidak coz tak berapa nampak. Gambar nih pun suam2 air hangat jer... Tak berapa clear... Jangan mara yer...




Ini jam Kesas Highway. Balik dari Damansara menuju ke Shah Alam pun jam lagi teruk giler. Adussss... memang menguji tahab kesabaran kitorang nih. Dah ler perut kelaparan di tambah plak jam macam nih. Nasib ler kitorang plan nak singgah kedai makan Char kwe tiaw (betul ker aku eja? bantaiii jer) kat TTDI Shah Alam.. Sampai2 jer pekena teh o panas dengan nasi lemak singgit doposen. Alhamdullilah... kenyang sikit jer tapi masih menunggu ketibaan order char kwe tiew goreng lagi. Last2 yang menghabiskan mr. hubby ler coz perut dah penuh.. Sorry ler tak sempat nak snap nasi lemak singgit doposen. Perut tak mengizinkan untuk aku melengahkan nasi lemak depan mata. Bantaiiiii... harharharhar... 

P.S. Nak tahu lagi ujian kesabaran aku hari nih.. Lepas makan kitorang menghala balik ke rumah jalan jam tak henti2. Diputuskan cerita kitorang balik lalu Bukit Raja. Opppsss... jauhnya memusing.. Tapi tak pe. Janji sampai rumah... Ok guys.. Itu jer cerita untuk hari nih. Nanti sambung lagi... Good nite and sweet dream.. Malam nih mimpi makan nasi lemak singgit doposen lagi.. huhuhuhuhu ^__^

TAJUK TAK SESUAI SANGAT DENGAN N3 NIH.. NASIB LER LABU. LAYANNNNN

{ 10 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Jumaat, Disember 03, 2010
assalamulaikum kak nur...
kehkehkeh...

saboooo je laa...
Abd Razak Abd Razak Sabtu, Disember 04, 2010
Assalamualaikum...

Rasanya ada 2 accident kat area tu petang semalam...ops camner saya tahu erk sedangkan saya dok Kuching...hehehe

Sori sis, hampir terlupa saya email address saya...sibuk sis
meowwmania meowwmania Sabtu, Disember 04, 2010
jln jem! itu yg plg tak sanggup huhh
HASRUL NIZAM HASRUL NIZAM Sabtu, Disember 04, 2010
salam ziarah :)

Besa la tu kalo jem kat town2 besar2 ni... dah jadi rutin kan jem2 ni... umpama menyapu jem ni atas roti yg menjadi rutin harian di pagi hari he3
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Disember 05, 2010
salam cik putih..
sabar2.... itu juga separuh iman kita
kalau tak sabar dah lama suruh orang semua
yang bawak keta turun ajak makan ramai2
harharharhar.... kopakkk poket
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Disember 05, 2010
salam lana...
hu3... lemak sana sini
sesekali jer makan brother...
oklah tuh.... bagi kolestol 1/2 kilo
tapi kalau minum air panas
akan dapat mengurangkan
kolestrol dlm badan....
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Disember 05, 2010
salam brother Razak..
hahhh itulah.. mcm mana boleh tahu??
pasang teropong ajaib yer... nakal yer

oh yer jgn lupa tau..
nih kena tunggu lagi sorang jer bg alamat rumah...
bila dah ada semua baru aku post..
harapnya sabar2 yer...
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Disember 05, 2010
salam cik meoww..
jem teruk der
memang paling tak suka...
nak buek cam no
kena ikut juger...
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Disember 05, 2010
salam hasrul..
hahahaha... itulah kan
nak buek cam no.. semulajadi jln raya
dimana ada jalan
disitu ada jemmmm....