Let go me.. pleaseeee!!!!!

Salam guys.. Layan jer ler dialog sengal nih.. saja jer menghiburkan hati sendiri.. huhuhuhu.. Sharing this pic from Nanu Nancy.. Thanks sweety


lelaki itu : Tak dapat yeahh tak dapat.. aku pakai pampers.. gigitlah sepuas kau. tak sakit pun. harharharhar
si anjing : ohhhh... kau ketawa ya. Aku nak tengok sampai bila kau boleh tersangkut atas pokok nih
lelaki itu : Let go me.. let go me... pleaseeeee!!!!! im begging u
si anjing : Wahhh.. skeping london plak. kau ingat kau sorang jer blh skeping. aku pun boleh lah. "Who cares".. harharharhar
Lelaki itu : Oklah aku serender (eja melayu) lepaskan buntut aku
si anjing : Turun cepat.. Kalau tidak aku gigit buntut kau bakar buat SATEEeeee

{ 10 comments.. read them below or add one }

Tok Kiyai Tok Kiyai Jumaat, November 12, 2010
Salam Nurmisnan,
Haha...lawak lawak....
Bingai @ Bangang Bingai @ Bangang Jumaat, November 12, 2010
clear jap otak aku yang memang sengal ni. tq tq tq nur,
hehehe
white rose white rose Jumaat, November 12, 2010
salam kak nur...

pas lelaki tu turun, anjing panjat plak...
sanggup tak lelaki tu gigit buntut anjing tu nanti???

hahahahaaha...
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, November 12, 2010
salam Ezal..
hahahaha... masuk ni dahkali ke berapa yer aku tukar
ada lebih 10 kali kot. Har3

anyways, yang ini paling simple
bukak jer blog aku, korang nampak batu
sekali tengok mcm garam kasar..
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, November 12, 2010
salam Tok Kiyai..
thanks singgah sini yer TOK

esok lusa tulat minggu depan
datang ler lagi kesini
meriah rumah batu nih... hu3
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, November 12, 2010
salam cik meow..
bahaya kan
kalau ler gigi tajam tuh
tembus kulit..
alamat tak duduk sebulan..
beku der...
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, November 12, 2010
salam BB
hahhh.. bagus ler der
hati aku senang
kau senang
semua senang.. hishhhh
semua ker senang dgn lawak nih??
perasannn... har3
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, November 12, 2010
salam cik Putih
alamak.. kalau ler si lelaki itu
sanggup menggigit buntut hanjing
tuh, alamat setiap hari malam
masa nak mkn STEAK
asik teringat buntut si anjing..

euwwwww.. rasa masam