penyayuh dgn caravan



Kalaulah di Malaysia ada menjual basikal dengan caravan ni dengan harga yang berpatutan dah lama Nur beli untuk buat niaga goreng pisang panas dengan sambal kicap. Dan lagi ada tempe goreng, keledek merah panas, buah sukun goreng, ubi kayu goreng, cempedak goreng. bak kata orang semua lah yang boleh di goreng dan di makan dengan sambal kicap... Puhhh.. pulak tuh ada kopi o panas KAPAL API atau KLUANG STATION dan teh tarik... kaw kaw punya.... Kalau ada sape-sape yang berani dan kreatif nak buat basikal dengan caravan ni sila le email ke nur coz nak take shot untuk di siarkan ke teman Italy supaya mereka tahu Malaysia juga kreatif dan bijak macam mac gyber..(kata bapak nur)... bukan ke mac gyber tu makenik?? *wink*

thanks so much to interpoli-smile

3 comments.. read them below or add one

Sulela Sulela Ahad, Januari 10, 2010
Takut basikal tu terangkat ke atas lak sebab tak dapat tampung berat caravan tu...ekekeke
Nur Nur Ahad, Januari 10, 2010
salam su,
terangkat basikal tak pe, jangan terangkat kain masa naik basikal..parahhhh.. amaran..jangan naik basikal pakai kain.

anyways.. thank for coming. dtg lagi k. lol
Ct Sarina Ct Sarina Rabu, Mei 15, 2013
He..he..he...cangih cute sgt..memang smua leh terangkat tu...