Pengomen terbanyak dapat cash setiap bulan



Assalamualaikum. Kali ni saya nak berkongsi sedikit rejeki dengan semua. Walaupun tidak banyak mana tapi alhamdulillah rejeki sedikit kalau dikumpul lama2 menggunungkan..

Baik.. caranya senang jer. Anda hanya perlu komen jer. Nak komen di entry mana2 pun ikut mana yang anda suka tapi satu entry bertajuk MINYAK HERBA ASMAK WAJIB kena tinggalkan komen. 

Tak kisah berapa banyak pun nak komen dalam entry Minyak herba Asmak dan mana2 entry. Nak komen sampai lebam pun takpe. Asalkan guna komen BLOGGER. Bukan facebook.

Pengomen paling tinggi untuk bulan Januari akan menerima RM30. Begitulah seterusnya pada pengomen terbanyak untuk bulan2 selanjutnya.

Pemenang pengomen terbanyak akan saya email direct. Anda boleh mulakan komen dari sekarang.

Jadi siapa nak rebut cash pengomen paling banyak setiap bulan, kena rerajin jenguk dan komen blog kongsibersamanora ya.

Ok bloggger. Selamat berkomen kasih sayang. Guna ayat yang bersopan santun ya. Yang kasar x cukup umur bagai saya campak ke tong sampah.

JANGAN MARAH aaahhh..


{ 41 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof Khamis, Disember 29, 2016
wah..syoknya...lepas lah duit top up kan ....
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Khamis, Disember 29, 2016
Inisiatif yang bagus utk menarik minat pembaca setia ni
akubiomed akubiomed Khamis, Disember 29, 2016
Hadiah untuk pengomen tegar. Bertuah badan.
Amanda Suria Amanda Suria Khamis, Disember 29, 2016
Alhamdulillah...bagus ni..jom sama2 support each other...
Khir Khalid Khir Khalid Ahad, Januari 01, 2017
Wahhh sempoi gak ni... menarik!! :) :)
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
kena rajin komenlah.. tapi guna accn blogger baru masyuk
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
terima kasih.. lama sebenarnya nak buat tp kali ni baru tertunai
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
best sangat.. komen banyak2 tau..
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
akubiomed salah satu pembaca yg dah lama komen dlm blog kongsibersamanra. terima kasih banyak2 atas support yg diberikan
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
alhamdulillah.. dtg selalu tau
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
komen bebanyak sampai muntah ya abam kie
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
selalu terjah sini ya syuhada.. terima kasih
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 04, 2017
bro khir rajin selalu kesini terjah
blog kita ya
Ummi Hanie Ummi Hanie Sabtu, Januari 07, 2017
baekkkk kakak. hamba akan mencuba iyaaa :)
Fhina Sulistiawati Fhina Sulistiawati Selasa, Januari 10, 2017
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
onlajer onlajer Selasa, Januari 10, 2017
Oh masih berjalan lagi ke kak , kempen komen ini
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 17, 2017
baru berlangsung utk tahun 2017. berjalan sampai akhir tahun 2017.. komen jangan x komen tau..
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 17, 2017
mesti join.. kumpul duit tabung 2017.. hehehe
Fhatin Amelia Fhatin Amelia Rabu, Januari 18, 2017
singgah sini dan follow sis :D
http://mellyacrayola.blogspot.my/
Syuhada Salleh Syuhada Salleh Rabu, Januari 18, 2017
insyaAllah kalau free akan sggh sni tgglkan komen ye..
Cik Itah Cik Itah Jumaat, Januari 20, 2017
kena rajin komen la lepas ni ye...heheh rezeki jugak ni :)
Cik Ash Cik Ash Jumaat, Januari 20, 2017
wahhhh suka sangat hihihihihi..
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli Khamis, Januari 26, 2017
Wah.. menariknya hadiah..
Semoga makin murah rezeki..
Aiman Salleh Aiman Salleh Rabu, Februari 01, 2017
waaahh . menarik ni , semoga rezeki bertambah :)
info diabetes info diabetes Jumaat, Februari 03, 2017
boleh juga nihhh,,, tapi kan saya dari indonesia,,, hooo ^^
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Februari 03, 2017
bisa saja mas. wangnya saya boleh kirim melalui western union
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Februari 03, 2017
Aminn.. mudah2an ya..
berusaha..
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Februari 03, 2017
insyaAllah mudah2an lepas ni semkain rajin ler makcik nora mengupdate blog
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Februari 03, 2017
itu sudah mesti. rajin komen dapat rejeki lebih
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Februari 03, 2017
teeima kasih. jemput singgah dan komen selalu ya sis
Muhammad Shahril Muhammad Shahril Rabu, Februari 08, 2017
wahhh ... nice nice . nk cuba la nasib kat sini ..
Cik Ash Cik Ash Rabu, Februari 08, 2017
Terima kasih hadiah tu.. 😄
Hanani Selamat Hanani Selamat Selasa, Mac 14, 2017
saya nak komen gaklah...manatau dpt rejeki ni..heheh
Ummi Hanie Ummi Hanie Khamis, Mac 23, 2017
dah berapa kali pemenang dipilih yer kak?