jom main TEKA DAPAT


Salam guys.. Kali ini aku suka2 happy2 kan kepala rambut aku nak buat party TEKA DAPAT. Harharharhar.. Ada berani?? TEKA DAPAT dalam blog Kongsibersamanora nih paling mudah. Tak perlu nak jadi followers, tak perlu nak letak link aku kat blog korang, tak perlu remeh temeh. Apa yang penting KERJASAMA... huhuhuhu... Ok serious sikit ler. Ehemm ehemmmm... Apa yang penting KORANG rajin2 ler bukak pintu beri salam kat sini. Itu sudah cukup buat hati aku senang gumbira. Ok guys.. Jom tengok apa jer ler soalan TEKA DAPAT nih.

Soalan pertama : Siapakah pasangan HAPPY ENDING D STORY dalam gambar ini
Soalan kedua : TAHUN berapakah gambar pasangan HAPPY ENDING D STORY di ijab kabulkan.. KABUL KABUL... Agak2 jer lah... 
Soalan ketiga : Negeri mana? (Mana yang rajin baca blog aku mesti tahu... =))

Pemenang hanya seorang sahaja. Tarikh tutup sampai akhir bulan ini. 30 Nov 2010 lah der. Kalau ler ada sape2 yang boleh teka ketiga2 soalan dengan TEPAT, akan menerima kontena dari pengangkutan kapal laut POS LAJU atau motor superbike PAK POSMAN... Harharhar.. Surprise lah der. Kalau dah bagi tahu tak best ler. Biar korang tergaru2 tergolek2 main TEKA DAPAT.  harharharhar.. Tapi ingat, korang jangan ler lupa tinggalkan tapak rumah korang supaya senang nak roger n out. Wokey guys.. selamat ber TEKA DAPAT.

{ 10 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Sabtu, November 20, 2010
salam kak nur...
hahahaha...

bab2 teka ni payah lee...

i'll try...

no. 1 - mak & ayah akak...
no. 2 - tahun 1965
no. 3 - johor...

hahaha...belasah je nih
transformed housewife transformed housewife Ahad, November 21, 2010
salam,
nak teka tapi mana gambarnya?
Abd Razak Abd Razak Ahad, November 21, 2010
Salam...

Saya main teka ni..

1. Ayah & Ibu sister ni...

2. 1960

3. Johor
darkbatman darkbatman Ahad, November 21, 2010
ur mother n father? rsnye laa.

taun: 1958
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, November 21, 2010
salam my dear
Cik Putih, Brother Razak, Brother DarkbatMan dan madam Nur

thanks u guys join this contest TEKA DAPAT
huhuhuhu.. terharu n touching..
good luck to all...

p.s. my sweety Nur
ada tuh gambar
maybe internet slow kot..
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, November 21, 2010
brother DarkBatman..
soalan no. 3 lupa nak jawab lah..
meowwmania meowwmania Ahad, November 21, 2010
ok ok sy teka tp dpt tak dpt tu len citer la ekk...yg penting smgat kesukanan *tetiba

1. mummy daddy nur
2. sekitar thn '59
3. salah satu daerah di Johor Darul Takzim

agak-agak jew huhuu...
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, November 22, 2010
salam meoww...
thanks join teka teki dapat nih
insyaAllah... keputusan piala akhir
akan diumumkan bulan 12..
harap relax... ^__^
Uncle Lee Uncle Lee Isnin, November 22, 2010
Hello Nur, saya ta'berani teka, ha ha....but thinking maybe your parents? Looking at the slightly faded gambar?
Real beautiful couple too.
Saya fikir not you....picture looks old.
You have fun, keep well, Lee.
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, November 24, 2010
Hey abang lee..
huhuhuhu... me? oh no lah..
itu gambar memang cun bukan..

thanks for dropping by abang lee
take care n nyanyi lagu dalam hati