Konsert Terunggul Afgan dan Ungu live in Malaysia



Assalamualaikum. Konsert Terunggul Afgan dan Ungu live in Malaysia! Anda pasti salah seorang peminat Afgan dan Ungu bukan.

Sempena Ulang Tahun Ungu Band yang ke-20 tahun, mereka telah berkolabirasi bersama Afgan dalam satu persembahan untuk ANDA di Malaysia pada 6 Oktober 2017, 8.30pm di Stadium Melawati, Shah Alam, Selangor.

Tiket boleh didapati dari harga serendah RM130 hingga ke RM350! Jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan konsert terunggul mereka dengan satu klik melalui untuk tempahan awal!. Klik TEMPAHAN TIKET. Atau hubungi ditalian 03-78807999

nota
Dulu peminat Ungu. Wajib dengar sebelum pergi kerja. Sekarang minat Afgan. Kalau dapat Afgan nyanyikan nasyid mesti bestkan.


{ 24 comments.. read them below or add one }

Amanda Suria Amanda Suria Selasa, September 19, 2017
bestnya...minat Afgan ngan Ungu...lagu diorang best2
Mokomira Hanamichi Mokomira Hanamichi Selasa, September 19, 2017
Saya x minat afgan tapi saya sukaaaaaa ungu..omg bestnye
Maha Mahu Maha Mahu Selasa, September 19, 2017
Sorry kita tak berapa minat Ungu atau Afghan hehehehe
Mia Mia Selasa, September 19, 2017
tak pernah listen to music ini so mungkin akan cuba
Sang aura Sang aura Selasa, September 19, 2017
suka la dengar lagu yang menaikkan nama dia tu... tapi tak amik pusing sangat
Mek Onie Mek Onie Selasa, September 19, 2017
ALAAAAAAAA, BESTNYA BESTNYAAAAAAAAAA....KITA MINAT DEDUA,HIHI
Bro Framestone Bro Framestone Rabu, September 20, 2017
Woww.... 2-2 lagunya best.. tapi tarikh tue, kita xavailable T-T
Mrs Puex Mrs Puex Rabu, September 20, 2017
minat dgn afgan tapi nak pegi konsert tu yang mcm krik krik sikit tapi dah kat shah alam ni..aduhai..serba salah kita..hahahhaa...
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
Ungu terunggul.. Afgan unik..
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
suka dgr lagu saja.. orgnya x suka.. kekeke
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
just support from d back. oklah
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
boleh search lagu2 mereka dlm utube dll
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
kita pun dgr gitu2 tapi memang best singer dr Indonesia.. unik
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
jom ke konsert mek.. sure dapat kepuasan dgr live
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 20, 2017
bro always bz selalu.. hehehe
Wendy Pua Wendy Pua Khamis, September 21, 2017
So interesting concert to attend!
jalan jalan jalan jalan Jumaat, September 22, 2017
ungu pakai vokalis siapa ya apa pakai pasha