Mini Cooper : Mini Country Man

Assalamualaikum guys.. Post malam sebelum tidur untuk mimpi2 berangan terbang ke awan.. Amacam cantik tak?? Mungkin ramai dikalangan korang peminat kereta MINI COOPER. Selalunya kita tau MINI COOPER hanya sebuah kereta mini atau senang aku panggil kereta MBB (Mr. Bean baru). Tapi kali ini kita tengok MINI COOPER 4x4 jenis MINI COUNTRY MAN. Look Awesome kan?? MINI berwarna kuning dan merah mempunyai specification yang berbeza. 

Ok guys.. Esok aku sambung ceta dan gambar2nya. Mata dah kelat dan type pun dah meraba2.. huhuhuhu. Gd nite guys.. 

5 comments.. read them below or add one

faiz faiz Sabtu, Mac 26, 2011
cantik btol kete ni...tapi harga pun cantikla kan..
blogenstarz blogenstarz Ahad, Mac 27, 2011
Nice Car n good job ... in the good looking blog..

Link me..

muahhhhhhh !
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Mac 27, 2011
hai faiz...
memang cantik giler keta mini nih
masa jejak kaki ke sana
perkara pertama aku buat
snap snap snap....

harga jgn cetalah
230k something lah...
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Mac 27, 2011
hai blogenstarz..
thanks drop by here n mollow me
i gip u mashmellow lah... hu3

will do link2 u...