Kifarat Israel desak Mark tutup laman facebook itu...

Korang dah like ke belum... Aku? Biarlah rahsia... kredit gambar dan info dari satUmat


Assalamualaikum guys dan selamat hari Jumaat.. Semalam kecoh pasal si KIFARAT Menteri Israel DiPlomat dan Yahudi Diaspora Yuli Edelstein menghantar surat kepada pemilik lama sosial Facebook Mark Zuckerberg supaya menutup halaman grop Facebook gerakan Intifada ketiga di Palestin yang baru dilancarkan sebulan yg lalu untuk melawan laknatullah Zionis..


Lebih dari 250.000 ribu Facebooker menyokong seruan perlawanan Intifada ketiga terhadap Israel bertarikh 15 Mei akan datang untuk memperingati hari Nakba atau Hari Bencana bagi rakyat Palestin ketika Negara Israel menceroboh dan membangunkan negaranya. Intifada Facebook itu juga berkata, mereka yakin dengan kebangkitan rakyat2 di Timur tengah mampu menjatuhkan si laknatullah Zionis Israel  dan pemimpin2 seperti berlakunya di Tunisia dan Mesir baru2 ini. 


P.S. Rasa2nya Mark hendak tidak menutup laman sosial Facebook gerakan Intifada ketiga itu? Dan menurut kata hati aku.. "Apa kata hati" setiap yang berlaku ada hikmahnya. Mungkin pemimpin2 Islam yang telah dikelabui mata duit dollar dan harta mereka seperti menjadi silent pemerhati, dengar kata KIFARAT2 itu dan tidak berani bangun melawan menentang kekejaman KIFARAT2 Zionis ISRAEL. 

{ 8 comments.. read them below or add one }

Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Mac 25, 2011
hai brutal.. Allah Maha Besar...
faiz faiz Jumaat, Mac 25, 2011
rasenye mark ni mesti nak tutup..
kulanz kulanz Sabtu, Mac 26, 2011
hari tu ada desas-desus Mark nak tutup facebook.. tapi tak jadi juga.. tak taulah lepas ni
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Mac 26, 2011
hai faiz..
memang ada dgr desas desus
dia nak tutup tetapi tak jadi bukan
dalam kes ni pula Mark menerima
surat dari Timb Menteri Israel
suruh tutup laman FB Intifada
tapi tidak tahu adakah Mark
sudah lakukan atau tidak...
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Mac 26, 2011
hai kulanz...
memang betul tapi tak jadi kot

kenapa yer bila ada suara ISLAM
membangun, ada saja si Laknatullah
cuba utk menjatuhkan.. sedangkan
kita umat Islam tidak pernah
mengganggu paderi2 berhujah di church
atau dimana2 pun...

terbaru Khilafah 3 org telah di tangkap di Jordan
why??????
cayrul cayrul Jumaat, April 01, 2011
Sebenarnya yahudi nie amat takut dgn islam. Mereka jgk takut mati apabila berlawan dgn palestin kerana kalu mereka mati boleh jatuhkan maruah mereka. Berbeza dgn org islam hidup pun menang dan mati pun menang kerana kalu menang kita dapat tegakkan islam dan kalu kalah boleh mati syahid.
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, April 01, 2011
memang silaknatullah penakut mcm tikus
ketakutan yg amat dahsyat
mereka memang percaya kitab Al Quran
tetapi mereka takut utk menerima
kenyataan sebenar....

aku juga mahu mati syahid.. amin