Hand bag Victoria Beckham laris mcm goreng pisang

Assalamualaikum kaum perempuan2 sekelian.. Dahsyat juger yer bila dapat tahu tentang isteri David Beckham nih.. Sape lagi kalau bukan Victoria Beckham. Dari seorang artis menjadi isteri dan ibu kepada anak2nya serta seorang pereka. Terbaru Victoria Beckham telah mencipta design hand bag terbaru dan menjual di dalam laman web net-a-porter.com. Hanya 60 minit sahaja dipaparkan kesemua 6 unit hand bag tersebut laris dijual. Perghhhh... dahsyat sungguh rekaan beliau. 

Leather and nubuck shoulder bag

£1,689.79 (mahal tuh harganya tapi not bad rekaannya)



P.S. Mana yang Mak Datin2, Puan Sri2 yang terlepas nak memiliki hand bag VB, tunggu2 jerlah keluaran terbaru akan datang bulan Feb.

nota : Aku bukan penggemar barang dan peminat VB kecuali Flard Jackie O Sunglasess nih. Memang cantik. Korang suker???

Flard Jackie O sunglasses

£318.30 (aku sekarang pakai yang murah jer.. lagi jimat.. hu3)

{ 20 comments.. read them below or add one }

akubiomed akubiomed Selasa, Januari 04, 2011
Kalau macam ini yang berlaku dimana letaknya LV nanti?

Bajet tahun 2011 telah memansuhkan cukai untuk beg tangan kulit wanita dan minyak wangi. Ini satu peluang untuk memiliki bag tangan dan minyak wangi berjenama
Solihin Zubir Solihin Zubir Selasa, Januari 04, 2011
simple je tgok.. tp ada jugak yg snggup abiskan duit beli tu eh.. huhu..
daisy daisy Selasa, Januari 04, 2011
perghhh..
harga tak agak-agak kan..
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
Hello brother izamir..
memang VB hot dari dulu...
tapi ada beberapa rekaan beliau
sudah sold out terlebih awal..

note
glamour hanya pada nama
barang2nya bg aku biasa sajer...
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
brother akubiomed...
kalau ler VB blh kalahkan LV
memang dahsyat ler VB...
tapi LV still d best..
cuma aku dah tak berapa suker dgn branded nih
sebab ASAL DARI KAMPUNG.. ehh ehhh..
ASAL DARI ISRAEL...
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
brother solihin..
memang simple tapi ada nampak stylostell... hehehehe

bagi kaum lelaki memang simple]
tapi bg kaum perempuan SUPERBB..
tapi bagi aku so so lah... hu3
tapiiiii kalau dapat FREE aku nakkkkk.. harharhar
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
Hey daisy...
memang maher zain kan..
mana yg tak syg duit tuh
sanggup bagi gituh jer..
mana yg cinta duit
lebih baik mereka bila LV or Ferragamo dan chanel...
CIK TOM CIK TOM Selasa, Januari 04, 2011
nmpk stylo..menarik..tp mahal bangat..huhu..
white rose white rose Selasa, Januari 04, 2011
assalamualaikum kak nur...

cantek2 laa barangan ciptaan dia nih...

sunglasess ni cute...
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
Hey cik tom...
oklah design VB.. not bad
but i like sunglass dier.. ada style
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Januari 04, 2011
waalaikumsalam cik putih
not 2 bad lah

oh yes.. aku suka sunglasess dier
stylo kan. ada hati beli cik adik..
meowwmania meowwmania Selasa, Januari 04, 2011
mmg cntik handbag tuh tp mcm tak berkenan pulak hehe...
Cat-in-Sydney Cat-in-Sydney Rabu, Januari 05, 2011
Aunty Nur,
Mama kita kata kecik sangatlah beg dia. kalau boleh nak yg boleh muat Angelina dalam tu...boleh? purrr....meow!
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 05, 2011
cik meoww...
hand bag tuh memang nampak cantik
tapi bg aku
so so lah.. kurang berminat..
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 05, 2011
hello cat..
adoiiii... mama kata kecik yer
takper.. nanti cakap dgn mama
beli bag LV.. besor bangat
Kembar angelina pun blh masuk tau.. hu3
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Januari 05, 2011
Hey car loan
tinkiu2... dropped by lagi yer..
Uncle Lee Uncle Lee Rabu, Januari 05, 2011
Hello Nur, wow! That handbag cost an arm and a leg nak beli.
If my wife buys that, empat bulan makan bubur and salt fish. No sayur! Ha ha ha.

You have classy taste....Have fun, Lee.
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Januari 06, 2011
hello abang lee..
happy new year 2011...

that hand bag so mahal lohhh
tak larat nak kumpul duit..
bukan cantik sgt pun. so so jer..

abang lee... let say if ur wife
buys, i wanna say congrats kakak lee
ur hubby so untung loh... huhuhuhu