Paper bag yang menarik

Salam semua.. Sekarang macam2 pesen paper bag ada yer. Gambar seksi pun ada,gambar tarik rambut pun ada. Haisshhhh.. yang part gambar seksi seksa pun ada. Tapi yang part 18sx jangan pandang lama2. Dapat dosa kering jer yang buat n3 ni kan.... hu3.. Layannnnn..


P.S. Petang lepas ASAR nanti jangan lupa baca doa akhir tahun dan lepas solat maghrib baca doa awal tahun. Biar kita menyambut tahun baru nanti dengan lebih tenang, murah rezeki dan berhijrah menjadi lebih baik dari sebelumnya... AMIN.. Salam MAAL HIJRAH UNTUK SEMUA....

{ 12 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Isnin, Disember 06, 2010
assalamualaikum kak nurr...

wah,manyaknye kak nur kumpul beg2 ni ye...

miahahaha...

sy suke beg stearing kete tuu...
EzzEddin EzzEddin Isnin, Disember 06, 2010
teringin nak collect jer paper bag tu..
ihihih...thanks sharing yea
Abd Razak Abd Razak Isnin, Disember 06, 2010
Assalamualaikum sis nur..

Apa kabar? Selamat menyambut tahun baru hijrah...
meowwmania meowwmania Isnin, Disember 06, 2010
amin...

p/s: kreatip btol dorang nih
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, Disember 06, 2010
salam cik putih..
hu3.. wish aku dapat kumpul der..
kalau ler ini disalah faham..
dah org ingat perkara buruk plak berlaku..
lagi2 yg bab pistol tuh.. bahaya oiiii
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, Disember 06, 2010
salam brother Ezz..
kalau ler aku ada
aku bagi sorang satu..
takpe... kita blh print kasi cantik2
buat gift..
compem semua pengsan... takutttt
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, Disember 06, 2010
salam brother Razak
Alhamdulillah sihat selalu..
tapi ada sikit kacau..

salam maal hijrah.
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, Disember 06, 2010
salam cik meoww...
kretif betul kan..
takut juga kalau ada kat Msia
org ingat kita kaki DERA..
naya....
nba-Nur nba-Nur Selasa, Disember 07, 2010
Salam Maal Hijrah untuk kak Nur Misnan.. Unik la paper bag tu..
mijieywardie mijieywardie Selasa, Disember 07, 2010
wah!! lawa-lawa la. yg mulut ternganga tu yg paling style.. :P
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Disember 07, 2010
salam Nba Nur.
salam maal hijrah untuk family nur..
semoga tahun ni lebih baik dari sebelumnya...

paper bag tuh memang bestkan
tapi takut plak nak guna
tak pasal2 kena kejar polis hu3
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, Disember 07, 2010
salam mijie..
hu3.. suka mulut ternganga tuh??
conpem suka nganga nih.. hehehehe

salam maal hijrah