Nak trafik lebih tinggi?? cuba cara baru nih..



Salam pencinta blogger semua.. Masih tak boleh tdo atau still ala2 yumcha lagi.. Ohhhhh... jangan lebih makan dan terlebih garam der... Karang dapat dosa gersang jer. Hu3... Daripada nak beryumcha jer lebih baik kita ringan2kan jari jemari kelembai korang buat posting nih.. Tips up trafik nih aku dapat dari sumber  voteforthebestinternet  Arigato VOTE. Aku sajer jer nak tengok gempaq ker blog pancit aku nih dapat backlink free seperti yang di yumchakan.. Jom kita minum dulu.
Syarat2nya
Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang korang tuliskan dalam blog / web korang. Ikut link nih dengan teratur.. Jangan memandai tukar yer.

  1. MSR @Blogger
  2. tengku nizam
  3. mizz shizu
  4. Myself V3 Me &
  5. Blog Hanz
  6. BiMies’s WoRLd
  7. Farah Shafiqah
  8. Qila Razak
  9. CekLa
  10. Miss Yaty
  11. Magrib Menjelma
  12. Bila Luna Berkata Kata
  13. Putera30 Photographer
  14. Internet Tutorial
  15. kongsibersamanora

PERATURAN!!!
* Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
* Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
* Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
Makanya setelah diyamchakan link URL nih jadi beginilah.
  1. tengku nizam
  2. mizz shizu
  3. Myself V3 Me &
  4. Blog Hanz
  5. BiMies’s WoRLd
  6. Farah Shafiqah
  7. Qila Razak
  8. CekLa
  9. Miss Yaty
  10. Magrib Menjelma
  11. Bila Luna Berkata Kata
  12. Putera30 Photographer
  13. Internet Tutorial
  14. kongsibersamanora
  15. LETAK LINK BLOG KORANG KAT SINI!!
* Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

wahhh... manyaknya. Aku suka. Kau suka. Korang?? Lagi suka. Takpe2 jangan suka dulu. Kita berusaha dan usaha itu bina tangga yang lebih tinggi dan kukuh. Tak salah kalau kita cubakan. Mana yang rasa2 diri dah famous amos tuh ikut korang ler kalau tak nak pun. Tak ada perkosaan opppppsy... paksaan. Apa yang penting KERJASAMA.. Wokey semua.. selamat mencuba dan selamat merendah diri agar diri kita selalu saje sama rata... Tapi kalau pakai kasut tinggi mesti jadi hidung lebih tinggikan.. opppsss... hu3..

{ 8 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Rabu, Disember 22, 2010
assalamualaikum kak nur...

laaaa...sy xpaham...agak keblurraaaan disitu...

mybe sy tak minat...
hahahaha...
Tok Kiyai Tok Kiyai Rabu, Disember 22, 2010
Salam...
Tuan punya blog ni dah buat ke lum? :))
Cat-in-Sydney Cat-in-Sydney Rabu, Disember 22, 2010
Aunty Nur,
Too complicated for a cat. purrr....meow!
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Disember 22, 2010
salam cik putih..
cuba ler..
mana tau berjayakan..
jangan putus asa..
kita tulun menulun sesama blogger..
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Disember 22, 2010
salam tok
mestilah tuan punya blog pancit nih
dah buat.. kalau tidak
tak ader posting pasal up to date nih
hu3... tok tak nak buat ker..
support ler..
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Disember 22, 2010
salam cat..
puurrrrr... cat always nak tdurrrr jer
memang complicated but FREEEEEEE
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Disember 22, 2010
salam shahrom..
susah nak faham yer..
baca komen yg atas sekali..
nanti faham ler..
tak faham tanya lafi yer...
gd luck..