Nak bawa kereta tapi breknya tak der

Salam guys... cuci licin kepala otak sekejap kasi relax2 + jangan tension2 dan layan mr. kelabu yang perasan dirinya terer nak bawak kereta. Rasanya macam mana yer mr. kelabu nak brek? Nak bawak kereta tapi breknya tak der. Sendiri mau ingat der.. Layannnn.....

{ 12 comments.. read them below or add one }

Cat-in-Sydney Cat-in-Sydney Khamis, Disember 02, 2010
Aunty Nur,
Ni kereta special lah...pakai brek tangan. purrrr....meow!
Lana~Bulu Lana~Bulu Khamis, Disember 02, 2010
break ada kaki tak sampai..haa
white rose white rose Jumaat, Disember 03, 2010
assalamualaikum kak nur...

ni kucing baka mana ni?
mesti tuannye kak nur jugak...
miahahaa...

waaahhh, header kat atas tuuu...
ehem2...
meowwmania meowwmania Jumaat, Disember 03, 2010
hehe...amboii ada ati nak bwk kete nak tekan minyak pon tak sampai :D
Tok Kiyai Tok Kiyai Jumaat, Disember 03, 2010
Salam,
Pandai kucing nur bawak kete...
Mr.Z Mr.Z Jumaat, Disember 03, 2010
salam..
hehe..lawak2.. tu belum lagi..entah sampai ke tak tangan nak bai signal tu..
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam cat...
hehehe... keta ada brek button kot
itu yang berani nak drive... =)
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam lana...
itulah.. tapi keta special nih
ada break button lagi..
tapi yang menjadi tanda tanya
tak penat ker nak stand
lama kat stering tuh... harharhar
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam cik putih..
hehehe... kucing menurut tuannya
mcm sama jer kan..

header tuh ehemmm ehemmm..
superb? cantik? menawan? tertawan?
mana satu pilihan hati?? hehehe
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam cik meoww...
ini keta jenis button kot..
itu yang berani mcm zorro..
nasib tak mcm kucing SHREK..
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam tok kiyai...
harharharhar.... kucing aku terer bawak keta sorong jer..

ini jenis kucing blogger..
post mcm nih blh glamour...
itu yg teraksi over.. hu3
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Disember 04, 2010
salam brother Z..
hey lama tak nampak
mana tercampak.. huhuhuu.. (gurau)

itu mr. kucing punya keta special
patut kena jadi contoh mcm mr. bean
pakai kayu mop tekan pedal n brek hu3