Senarai lagu-lagu yang layak ke AJL 2010

Salam guys.. Ada sape2 yang tidak minat dengan muzik-muzik di tv3? Mestinya ramai dikalangan kita meminati kesemua lagu2 yang dicalonkan untuk pertandingan akhir muzik-muzik 25 semi final 2010 yang akan berlangsung pada Januari 2011 nanti. Tahniah di ucapkan kepada kesemua calon2 muzik-muzik 25 semi final 2010. Jom kita tengok siapa yang layak dipertandingkan ke Anugerah Juara Lagu 2010;

  1. Hafiz - nokta cinta
  2. Black - sofea jane
  3. Stacy - jahat
  4. Faizal tahir - hanyut 
  5. Faizal tahir - Adrenalin
  6. Meet uncle hussien - Drama king
  7. Yuna - cinta sempurna
  8. Adira - ku ada kamu
  9. Aizat - lagu kita
  10. Tomok - berlari
  11. Loque - Pelita
  12. Shahir - kebahgian dalam perpisahan
  13. Tolong ingatkan aku - Ana Rafalli
  14. Hujan - mencari konklusi
  15. Aizat - susun silangkata
  16. Bunkface - Extravaganza
Rasanya macam terlebih plak senarai calon2 AJL 2010. Aku pun tengok sekali imbas jer. Kalau ada tersilap sila2 ler perbetulkan yer.. Apapun lagu2 yang di pertandingkan memang best2 semua termasuklah yang tidak tercalon. Tahniah sekali lagi kepada kesemua calon2. Good luck untuk korang semua. Selamat malam... Faizal Tahir
Senarai lagu-lagu yang layak ke AJL 2010

4 comments.. read them below or add one

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Selasa, November 23, 2010
semua tak best.. agu tah hapa hapa ye kak..?
darkbatman darkbatman Selasa, November 23, 2010
smlm x tgk cz penat sgt.. zzzz je.hehe
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, November 23, 2010
salam brutal..
aku tengok sekali imbas jer
itu pun tunggu lagu yuna, black dan ana rafali..
Nur Misnan Nur Misnan Selasa, November 23, 2010
salam Darkman..
mana tak penat..
bz dengan larian Nestle, event
dan jer lagi yang kau buat...

tapi aku suka..
semangat kesukanan dan kesihatan..