Surprise tahun 1928 ada cell phone

Salam guys.. Mesti terperanjat bukan jika ada  cell phone pada zaman 1928. Tentunya semua orang terperanjat. Seakan2 TIME MACHINE ini wujud dari tahun hadapan. Wow... korang surprise?? Aku lagi ler surprise. Jika di lihat dari video klip ini memang si lelaki wanita ini sedang bercakap melaui cell phone nya. Tapi adakah ini sekadar gimik atau ??? Jom layan sekali klip2 dari Yahoo.tv nih...  Tapi kalau korang tak boleh buka klip video nih, korang klik sini LAYANN....



P.S. Tapikan kalau benar perkara ini berlaku, maknanya kita juga ada time machine macam cerita BACK TO THE FUTURE... Bayangkan kalau kita jumpa manusia yang datang dari tahun 2050. Ohhhhh.... macam mana ya pakaian mereka? Hanya DIA yang maha tahu, Maha Menjadikan...
Surprise tahun 1928 ada cell phone

{ 10 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Khamis, Oktober 28, 2010
salam kak nur...
kalo ade mesin bole balik ke masa lampau, sy nak balik zaman sy sbelum gemok...hahaha...

pastu zaman msa sek ren, suh blajar rajin2...
b.r.u.t.a.l.s.o.l.o b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Khamis, Oktober 28, 2010
aku rasa benda yang ada dalam filam dan certa semua dan di cipta cuma mesin masa aje belum
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 28, 2010
salam BRP..
huhuhuhu.. wish kalau ada
dapat juga balik zaman kanak2 dulu

by d way, bersyukur juga dah jadi cikgu
berjuang untuk anak bangsa sendiri..

sebenarnya kes cell phone nih
mungkin wanita ini bercakap sorg2
atau gimik atau come fm future..
who knew
Hadi Hadi Khamis, Oktober 28, 2010
masa itu emas,hargai apa yang ada..kerana yg berlalu tak mungkin akan kembali..hehe macam tak kena je komen hadi ni,salam nur? Lama x jenguk nur,lama hadi x aktif berblog..
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 28, 2010
salam mr. SOLO
iyalah kot.. tapi kalau ada pun
bagaimana ya boleh dapat coverage
sedangkan pada masa itu tiada
lagi ciptaannya..
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 28, 2010
salam hadi..
oklah tuh..
walaupun lari dari tajuk asal
yang penting sudi jugak
bertandang kesini..

thanks dropped by here..
singgah lagi ya.. =)
Ezal R Ezal R Khamis, Oktober 28, 2010
tak mungkin-tak mungkin...hehe
thanx 4 commenting

http://ezalconquerer.blogspot.com
darkbatman darkbatman Khamis, Oktober 28, 2010
sume yg mustahil akn menjadi kenyataan dgn ketentuanNya.. :)
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Oktober 29, 2010
salam ezal..
tak mungkin berpaling ya.. huhuhuhu


salam brother Dark
Kun Faya Kun..
maka jadilah dengan sendirinya..
Kuasa Allah tiada siapa yang dapat
mengatasinya