Maher Zain di Plaza Athirah



Salam my dear brothers n sis.. Ada sape2 yang hendak berjumpa MAHER ZAIN di Brunei Darulsalam? Tunggu je concert dia nanti di MBSA soon... Tiket dah sold out daa... =) touching.. touching...


P.S. Pada sape2 yang tak jadi nak pegi tonton concert Maher, sila2 ler jual tiket tuh kat aku ya.. Tak DAN nak belikan untuk peminat setia Maher (mak aku).. Thanks guys

{ 8 comments.. read them below or add one }

rasp rasp Sabtu, Oktober 02, 2010
aduhhhh bestnya....
i suka lagu2 dia....
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Oktober 02, 2010
salam rasp..
ramai peminat Maher sekarang..
tiket concert di Msia pun dah sold out
padahal show dia 14 okt nih..
tak sempat nak beli.. =(
meowwmania meowwmania Sabtu, Oktober 02, 2010
wahh bestnya dpt jumpa Maher!

tapi apakan daya.... :(
white rose white rose Sabtu, Oktober 02, 2010
salam akak muchukk,

fuyooohh...
xtau pun...

habis tiketnye...dahsyat laa...

lagu2 dia besh2...

INSYA'ALLAH, INSYA'ALLAH...
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Oktober 02, 2010
salam meoww...
memang best giler ler kalau dapat tgk show dia

love all d music sounds.. So powerfull n feelling..

Wish dapat pegi d real show.. hwahwahwa... Go Maher.. ur d best
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Oktober 02, 2010
salam dear BRP..
Tiket semua sold out..
sedih sedih.. tapi sure dapat tgk punya..

TGK dalam mimpi.. huhuhuhu... =)

LOVE ALL D MUSIC N SOUNDS... CONGRATS MZ.. ur b best..
Abd Razak Abd Razak Sabtu, Oktober 02, 2010
Salam sis...

Moga sis sihat hendaknya..

Ada lagi concertnya di Shah Alam pada 14 & 15 Okt ni
Nur Misnan Nur Misnan Sabtu, Oktober 02, 2010
salam brother Razak
sudah habis di jual brother.
wish dapat tiket tuh kalau ada sape2
yang tak jadi pegi..
aku terlepas pandang perkara nih.. =(

P.S. pada sape2 yang tak jadi
sila2 ler bg tau atau email kat aku at norahshakir@gmail.com