Contest gambar menarik lagi tertarik

Salam guys..
Hari nih hati kata nak join contest plak. Saja tukar angin kus kus.. huhuhuhu.. Jom join "Contest Gambar Percutian Menarik lagi tertarik" dengan KOJAH Cuma sertakan sekeping gambar yang korang rasa percutian itu sangat menarik dan paling penting korang mesti ada sekali dalam gambar tuh. Lepas tuh cerita ler dengan ringkas tentang percutian itu. Senang bukan. Jadi jom lah kita baca syarat2 si KOJAH nih... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ini adalah salah satu gambar percutian kami di Paris. Aku memang peminat Kota Paris kerana keunikan bangunan dan sejarah2 mereka. Di belakang kami adalah salah satu bangunan Muzium Du Louvreu atau dalam bahasa mereka Musee Du Louvre. Tentunya muzium ini menjadi tarikan kerana sebuah lukisan yang sangat terkenal bernama Potret Mona Lisa (Juga dikenali sebagai La Gioconda atau La Joconde) yang dilukis oleh pelukis terkenal bernama Leonardo Di Ser Piero Da Vinci. Bagi belau wajah Monal Lisa menggambarkan perbagai watak dan misteri. Sukar untuk difahami.


Aku dan mr. hubby memang suka giler dengan gambar ini. Nampak happening. Cantik bukan?? Macam perasan itu makcik bergambar sambil mengangkat kakinya.... huhuhuhuhu... ^__^

Oklah guys.. ini saja ler cerita pendek cuti2 gambar menarik. Hanya suka2 saja... support contest yang sihat dari sahabat blogger KOJAH

{ 9 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Rabu, Oktober 20, 2010
salam kak nur...

ngeh,ngeh,ngeh...

dah jadi MISHA OMAR no.2...
hahahaha...

wah, best btul akak ni...
ke paris la, pastu ntah kmana2 lagi la tu...

jeles sungguh...

ape kata akak amik sy jadi adik angkat akak...pastu akak nak kemana2 mesti akak tak tinggalkan adik angkat akak kan, kan...

so, ade la peluang sy nak follow akak dan suami akak tu ye...

yeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaa...

sy suke gambar tu...
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, Oktober 20, 2010
salam BRP..
huhuhuhu... jgn ler jeles der
rezeki Allah...
insyaAllah nanti turn kau pula
aku plak yang jeles...

anyways, sape yang follow blog nih
confirm dah jadi one of part our family
so BRP pun dah jadi adik terangkut lah kira2nya..
huhuhuhu... ok tak??
Abd Razak Abd Razak Khamis, Oktober 21, 2010
Salam Sis..

Moga sister sihat hendaknya...

Wahh cuti kat Paris...honeymoon erk!
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, Oktober 21, 2010
salam brother Razak..
Alhamdullilah.. sihat. Brother bagaimana?

Waktu nih kami pegi dalam tahun 2006. Ini kira honeymoon yang ke 3 kot.

huhuhuhu.....
darkbatman darkbatman Khamis, Oktober 21, 2010
aaaaaaa...bestnye g sane. biler laa aie dpt g..adoi.jeles3
Nur Misnan Nur Misnan Jumaat, Oktober 22, 2010
salam brother Darkbatman..
huhuhuhu.... memang best giler
iyalah kan tempat orang lg di kenang

insyaAllah aiee.. nanti tunggu cek nuffnang sampai kot
amin
nba-Nur nba-Nur Ahad, Oktober 24, 2010
Good luck kak.. Bestnya dapat melancong ke luar negara.. Tak sabar nak tunggu cuti sek... :)
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, Oktober 24, 2010
salam nbaNur
thanks sweety..
kadang2 jer ada masa panjang
pegi bercuti dgn family

insyaAllah.. tunggu cuti NUR plak ya..
share2 ler nanti masa cuti sekolah panjang.. =)
kojah kojah Selasa, November 16, 2010
thanks participate kak...tunggu keputusan penganjur yerk...