Si biadab NAMEWEE

Salam all sahabatku..
Rasanya dah kecoh satu FB pasal sikap biadap NAMEWEE di blog brother buddy  dan juga blog2 yang lain. Kecoh tentang perempuan bangsa cina mengutuk dan mempersendakan kalimah ALLAH dengan sesedap mulut dan akal dia. Hati terasa geram dan nak marah + nak kasi penyepak tapi nasib masih lagi boleh tenang kerana terfikir jika Rasulullah SAW boleh bersikap tenang dan penyabar dengan kerenah manusia biadap, mengapa aku tidak cuba bersikap demikian.


Alhamdulillah... muhasabah diri dapat mengatasi segala2.. Tapiiiiiiii... bila korang tengok dan baca ayat perempuan ni, memang korang nak kasi smash + kick her punggung out of Malaysia and never ever2 come back again..



P.S. Puasa puasa.. nasib bula puasa.. Kalau nak kutuk lain tak pe tapi jangan sebut dan menghina Nama Keagungan ALLAH SWT.. Jika sesiapa menghina Kekasihku
maka dia juga menghina aku dan agamaku.. Perempuan NAMEWEE
don't ever ever ever  (million times) show ur face on me..
Kalau tidak hati aku tidak dapat
menahan marah pada kau

{ 7 comments.. read them below or add one }

white rose white rose Ahad, September 05, 2010
salam akak...

MASYA ALLAH,
makin menjadi2 la...
dorang tak ingat ke dgn peristiwa 13 mei???

dorang mahu diulangi lagi ke?

semoga Allah membuka pintu2 hati mereka kembali ke jalan yang benar...
udanggalah udanggalah Ahad, September 05, 2010
Salam..Inilah yang sebenarnya digelar'GILA BABI'.dah terlebih makan babi,langsung dah tiada semangat kenegaraan,tak menghormati orang lain.....tak nak mampos pulak tu..
meowwmania meowwmania Ahad, September 05, 2010
astaghfirullah...terkedu kejap

harap 1 hari nnti pompuan ni dpt lihat kebesaran dan keagungan tuhan
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, September 05, 2010
salam guys..
masa mula2 baca ayat dia, hati dan darah naik menggelegak...
tapi lepas tuh relax sekejap..
tgh berfikir kenapa marah sgt sampai sanggup mengutuk nama ALLAH

Ikutkan hati memang nak bagi penyepak, gerammmm dengan mulut busuk dia tuh..

Allh SWT lebih tahu apa yang akan berlaku.. Allah will give a big surprise for her.. just wait n See..

To NAMEWEE.. with love to met u n tell me what is wrong with u..
alehkayong alehkayong Isnin, September 06, 2010
Semoga Allah beri hidayat kepada mereka ini.
kalau ikut hati sekarang lepas baca n3 nur -wahai Allah laknatkan mereka ini..
alehkayong alehkayong Isnin, September 06, 2010
salam ,ini komen pasal Nenek yang TABAH. sifat inilah dinamakan sifat ikramul muslimin ,tidak beriman seseorang itu jika tidak bersifat ikram muslimin ni.Hormat orang yang lebih tua dari kita ,menghargai orang yang sebaya ,menyayangi yang lebih muda dari kita hata bersifat ihsan dengan haiwan.semoga Amalan nur dapat dicontohi semata-mata kerana Allah.
Nur Misnan Nur Misnan Isnin, September 06, 2010
salam alehkayong..
Allah itu lebih tahu apa yang berlaku dan sebelum berlaku..

Manusia2 seperti ini terlalu mudah untuk Allah hapuskan..

Kita lihat saja apa yang akan berlaku seterusnya.. to Namewee.. tunggu dan lihat saja apa yang akan
berlaku pada diri kau.. =)