MALWARE dah lenyap. LEGA

Thanks bapak google untuk gambarnya.. "MALING BEWARE"

salam sahabat2 blogger dan pembaca semua.. Hati aku daripada kepanasan + bengang + geram dengan samseng Malware yang tiba2 masuk rumah tanpa beri salam dah jadi SEJUKK. Lega der. Kesian pada sahabat2 aku. Tak pasal2 blogger yang lain ada yang terkena tapi nasib ler cepat perasan. Tapi Alhamdulillah... sekarang rumah dah boleh beri salam dan rasanya macam nak buat open house je. Huhuhuhu... Thanks so much ler pada blogger Mr. Z kerana memberi tahu cara untuk membuang MALWARE dari blog aku. Brother Z, arigato arigato. Shukran jazilan kasiran... ANA HAPPY.

Sebenarnya aku dah jadi fobia le plak nak letak balik widget iklan kat blog. Tapi bahagian Innity kata LINE CLEAR. Jadi NO WORRIES. 

P.S. Ok guys.. Hope dapat berchatg dan berborak lagi di blog masing2. InsyaAllah, semoga pembawa MALWARE itu akan diberi MALBEWARE plak.. hehehehe... Selamat malam dan selamat berchatg kembali

{ 9 comments.. read them below or add one }

Abd Razak Abd Razak Rabu, September 22, 2010
Salam sister noor...

Moga awak sihat hendaknya..

Blog saya pun didatangi samseng tersebut namun mereka keluar dengan segera kerana di dalamnya tiada perabot yang mahal-mahal, hanya yang ada adalah pesan-pesan dari insan yang paling mulia di dunia ini hidup 1400 tahun yang lalu..
white rose white rose Rabu, September 22, 2010
salam akak...
sy baru nak bgitau hal ni...

sy dah dapat jangkitan dari blog akak jugak...

alhamdulillah, semalam sy dah install antimalware ni...
arini blog sy bole buka seperti biasa...
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 22, 2010
salam brother Razak..
ana Alhamdullilah sihat hendaknya.. thanks for asking..

ini ler dugaan berblogger. ada saja samseng jalanan, samseng taik minyak,
dan segala samseng ada je nak masuk rumah tak beri salam

Alhamdullilah.. selepas aku remove widget dari innity dan chat room shoutmix lagi satu,
baru LINE CLEAR.. sorry for that.. =)
Nur Misnan Nur Misnan Rabu, September 22, 2010
salam BRP..
kesiannya dia kena jangkitan selsema dari kongsibersamanora
alhamdulillah.. next time jangan guna chrome. nak buka guna IE atau mozarila. opppss... Moxilla. huhuhuhu
meowwmania meowwmania Khamis, September 23, 2010
alhamdulillah dah ok

2 3 kali jugak try masuk blog nur keluar warning malware tuh siap sent email lg takut nur tak pasan hehe..
Nur Misnan Nur Misnan Khamis, September 23, 2010
salam meoww...
thanks for d email..
bukan di email je tapi kat FB pun diorang send ke box.

well... actually lap top aku ada masalah sikit.
nak install balik karpesky 2010 yg telah di remove sementara

sorry ler.. salam lebaran
Tanpa NamaTanpa Nama Jumaat, September 24, 2010
hey nur i pun dah kena tapi dgn blog lain. So far i buka blog u ok je.

I pun guna chrome. Your blog is clear n safe.
Nur Misnan Nur Misnan Ahad, September 26, 2010
salam tanpa nama
alhamdullilah.. line clear sudah kan
susah betul ya ada manusia yang seperti ini
senang2 campak dan sepak samseng2 malware ni
ke rumah orang.. saborrr je ler