Ronaldo meludah, peminat kecewa

Salam demam bola..

Semalam di Joburg Stadium Green Point, satu lagi kes tak pasal2 meludah depan kamera television .. Ada ke patut.. Kalau dah kalah tu terima jelah pakcik Christiano Ronaldo oiii.. Kau dah le ketua pasukan, patutnya tunjuk kelakuankan kesopanan dan kesusilaan kau.. Kalau dah ditakdirkan pasukan kau kalah dengan Sepanyol  1 - 0 nak buek cam no. Kau terimo jolah..

Pasal kes ludah kau ni, tak pasal2 jadi satu bahan berita terhebat di barat dan blog sukan. Secara tidak sengaja kau telah mengecewakan peminat2 kau yang menganggap kau adalah pemain terhebat mereka.. Baik2 status kau sebagai pemain paling mahal dalam dunia dan gaji kau yang hampir mencecah AS$132 juta (RM427.7 juta) tak pasal2 merosot jatuh baru kau nak rasa 'padannya muka aku'... Adoiiiiaaiiiiii.... Banyakk tuhhh... Kalau aku le dapat gaji banyak tuh aku labur kat saham KPF.. hehehehehe.....

Anyways, pasal Ronaldo lagi sepanjang kempen di Piala dunia dia hanya menyubangkan 1 gol sahaja ketika menentang dengan Korea.. Jadi tak payah le sampai meludah kat kamera tuh. Nasib le tak kena kat muka cik abang kamera.. Kalau tidak mesti kena pelangkong..

P.S.. aku peminat Dollah Salleh dan Arwah Mohktar Dahari..Diorang memang superb =)

sorry guys gambar tak clear tapi kira okla nampak pakcik ni meludah... choiiii

6 comments.. read them below or add one

meowwmania meowwmania Khamis, Julai 01, 2010
ewuwww....seb bek x clear choi choii choiii~
cik pingu cik pingu Khamis, Julai 01, 2010
ye ke..

xtengok la pulak..

iskk..
mifh @ Hadi mifh @ Hadi Khamis, Julai 01, 2010
Saham KPF tu KOPERASI PERMODALAN FELDA ke?:)
Nur Nur Khamis, Julai 01, 2010
salam meoww..

itu le.. meludah sesuka hati dia,
mentang2 dia famous amos.. choiii

kalau le kena muka abg kamera tuh tak ke naya.. eeee.. usyukkk..
Nur Nur Khamis, Julai 01, 2010
Hadi

ya betul.. ada main saham kat KPF ke?..


cik pingu
masa dia ludah tu ramai tak perasan.. kecoh satu dunia beb... =)
Nur Nur Khamis, Julai 01, 2010
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.