Tag Assignment.. cubale kalau berani

Salam adoiiilahhh... pagi2 buka blog dapat Tag dari Mr. Zoro.. Hisshhhhh.. Tapi takpe.. bagi otak yang dah suku karat nih berjalan2 merayau2 untuk berfikir... Aku sahut Tag kau ni Zoro.. So kita tengok le apa Tag yang di berinya kat aku nih...

TAG Assignment : Use the first letter of your name to answer questions.

(a) Copy to your own notes.
(b) Erase my answers.
(c) Enter yours and tag twenty (20) people.
(d) Use the first letter of your name to answer each of the following questions.
(e) They have to be real. Nothing made up.
(f) If the person before u had the same first initial, you must use different answers.
(g) You cannot use any words twice.
(h) You can't use your name for the boy / girl name question.

So.. i have to follow d rules from A - H.. Wokey.. will try babehhh..

1) What is your name : Rashidah ehem ehem ehem
2) A four letter word : Rush
3) A boy's name : Raffael Rash
4) A girl's name : Rozell Rocher
5) An occupation : radiographer
6) A colour : Roses
7) Something you wear : Red Skarf
8) A food : Rasberry cake
9) Something found in the bathroom : Rope Bathroom suite
10) A place : Republic Of The Congo
11) A reason for being late : Running 1000 meters
12) Something u shout : Rolex watches is missing
13) A movie title : Resident Evil
14) A musical group : Red Hot Chili Peppers
15) An animal :  Rhinoceros Black
16) A street name : Raja Chulan
17) A type of car : Rs 911 Turbo Porche

So so lah.. Oklah tuh daripada tak de.. Aku pun tak tahu nak bagi pada sape.. Kepada readers ku yang budiman, ceria selalu  dan ketawa tak henti2 please ambik Tag ni. Kalau yang mau aje.. kalau ngak ya udah.. Ngak ada paksaan.. =)

Selamat ber Tag N Tag heuer Wokey.... Good luck
Tag Assignment.. cubale kalau berani

4 comments.. read them below or add one

Roronoa Zoro Roronoa Zoro Sabtu, Mei 29, 2010
wo hoo!!! amat hebat sekali... cayalah !!

tgk mcm selamba je jawab? zoro pikir sampai penat jawapan baru dapat.. hehe
Nur Nur Sabtu, Mei 29, 2010
salam zoro

errkkkk... main type je apa yang terlintas kat minda aku..

amacam ok tak? huhuhuhu

P.S. kau penat pk pasal asik ingat aweks2 kat minda kau kot.. kihkihkih
ARC™ ARC™ Sabtu, Mei 29, 2010
rhinoceros black tu menatang ape? black rhinoceros ade r kot
Nur Nur Sabtu, Mei 29, 2010
adoiiilah arc

kalau aku sebut Black dulu makanya tidak le boleh dimulakan dengan huruf 'R'.

Jadi aku kena la sebut Rhinoceros Black or white.. wokey ke?

kalau ada Tag bermula huruf 'B' aku guna Black Rhinoceros K..